Malgrat preveu finalitzar el passeig abans d’acabar el mandat

Plantació arbres al passeig aquest matí. Ajuntament de Malgrat
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

En els propers dies l’Ajuntament de Malgrat de Mar, i amb la plantació del centenar d’arbres nous, preveu acabar la primera fase de remodelació del passeig marítim de la localitat, dos anys després del previst.

De tota manera, l’alcalde de Malgrat Joan Mercader, creu que encara caldrà fer algunes millores no previstes al projecte inicial. Unes millores a consensuar amb els propietaris i empresaris del passeig. Posa d’exemple la necessitat d’incorporar elements que aportin ombra a l’àmplia zona de vianants.

Pel que fa a la segona fase del passeig, la que ha de completar la reforma fins a Santa Susanna, Mercader assegura que no podrà començar aquesta tardor. L’alcalde ha avançat, però, que la intenció és que quan acabi el mandat -el juny del 2023- el passeig estigui finalitzat. Mercader, però, alerta que per tirar endavant la segona fase cal girar contribucions especials als veïns, pel que caldrà veure l’evolució de la situació econòmica.

Aquest proper mes d’abril el ple de l’Ajuntament tractarà la liquidació de la primera fase. Serà llavors quan coneixarem el cost que ha suposat la primera part de remodelació del passeig marítim. El pressupost d’aquesta primera fase era d’uns 3 milions d’euros, pe`ro l’empresa executora dels treballs va presentar una desviació d’uns 900 mil€. Unes discrepàncies que es resoldran als tribunals, un cop el consistori va decidir la resolució del contracte amb aquesta empresa constructora, cosa que alentit la finalització de l’obra del primer tram de passeig.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics