Malgrat allarga el permís d’ampliació de terrasses fins a finals d’any

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest proper 31 de març acaba el termini que l’Ajuntament de Malgrat havia donat a establiments de restauració per dotar de més espai per a les terrasses i, fins i tot, permetre’n la instal·lació a alguns establiments que per normativa no podrien tenir-ne una.

La intenció de la mesura, que es va prendre quan la Generalitat va anunciar restriccions a l’activitat de la restauració, és facilitar als establiments més espai per desplegar les seves terrasses. Una mesura que l’alcalde de Malgrat, Joan Mercader, ha anunciat que s’amplien fins a finals d’any. Són declaracions a RP.

L’any passat el consistori també va aprovar una bonificació fiscal per les terrasses. Enguany, pe`ro, el consistori de moment està estudiant la mesura que es podria repetir segons es desenvolupi la temporada turística d’enguany.

Tot i aquesta possibilitat d’ampliació el consistori ha redactat un document d’exigències tècniques per les terrasses, com per exemple que caldrà respectar la distància interpersonal marcada per la normativa, la terrassa no podrà ser més ample que la façana i caldrà respectar els comerços veïns i el pas de vehicles, entre d’altres.

Aquesta moratòria en les llicències de terrasses fins al desembre no eximeix de la resta d’obligacions i normativa inclosa a  l’Ordenança reguladora dels espais d’ús públic amb terrasses, vetlladors i mobiliari auxiliar del municipi veí.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics