URGENT

La xerrada del Servei d’Atenció Familiar Municipal de dilluns vinent es farà presencialment

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Palafolls ha anunciat que, a partir d’aquest proper 29 de març, les sessions que ofereix el nou programa del Servei d’Atenció Familiar Municipal es faran de forma presencial i sense necessitat d’inscripció prèvia.

El consistori recorda que per accedir a l’activitat continuarà essent necessari identificar-se per respectar les mesures de prevenció i seguretat contra la Covid-19.

La primera xerrada presencial del cicle de sessions del servei es farà al Teatre de Palafolls, i serà ja aquest proper dilluns, quan s’oferirà la ponència “Què és la sobreprotecció infantil i què no? Ens projectem sobre els nostres fills?”. Segons informa el consistori, es tracta de la xerrada que iniciarà un bloc orientat especialment a respondre els dubtes i donar eines a famílies amb fills i filles d’edats a partir dels 6 anys. Tot i així, l’Ajuntament afirma que es tracta d’una xerrada oberta per a totes aquelles persones interessades i que busquin respostes o pautes per part d’una professional en psicopedagogia.

La sessió es farà al teatre, dilluns vinent, a partir de dos quarts de 7 de la tarda, i tindrà aforament limitat.

La nova escola de pares i mares de Palafolls oferirà, fins ben entrat el mes de juny, diferents xerrades, tallers i sessions personalitzades amb la voluntat d’oferir eines i recursos per resoldre dubtes i donar suport a la tasca educativa que han de desenvolupar les famílies.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics