URGENT

El Maresme enceta les Jornades Gastronòmiques del Pèsol

Compartiu aquesta història

La nostra comarca posa el pèsol en el punt de mira de la gastronomia durant aquesta primavera. Des d’ahir divendres i fins el proper 2 de maig es duen a terme les Jornades Gastronòmiques del Pèsol, una iniciativa que vol destacar aquest producte i tota l’àmplia oferta de plats que l’incorporen.

Des del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, impulsor d’aquesta proposta, es recorda que el pèsol del Maresme ha estat catalogat com a “producte singular” de la comarca, i que protagonitzarà les jornades amb la degustació de menús i plats elaborats amb pèsols del Maresme en restaurants, la compra d’exquisideses a comerços artesanals i la compra directa als productors. Entre aquests hi ha l’Horta ecològica Pla de Munt de Palafolls, que forma part de la Xarxa Productes de la Terra.

En total, 14 municipis maresmencs oferiran propostes gastronòmiques entorn al pèsol, amb una trentena de restaurants adherits a les jornades. A la vegada, també participen més de quaranta productors d’arreu de la comarca i 5 botigues.

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha informat també que, enguany, el tradicional llibret amb les propostes gastronòmiques passa a ser digital.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics