URGENT

El tanatori de Malgrat, pendent de tenir corrent elèctric

Compartiu aquesta història
Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

L’empresa de serveis funeraris Cabré Junqueras, que és qui té la concessió de la majoria de cementiris i tanatoris de la nostra zona, està a punt de finalitzar la construcció del nou tanatori de Malgrat de Mar, situat a l’entrada del municipi per la carretera N-II.

Tot i que els treballs de construcció estan pràcticament enllestits, l’equipament està pendent de tenir connexió elèctrica per tal de fer les proves de tota la maquinària.

Segons explica Josep Maria Mons, gerent de la funerària, un mes després de tenir electricitat i d’haver fet les proves necessàries es podrà inaugurar el nou tanatori malgratenc.

El tanatori, que es va aprovar fa més de 10 anys, tindrà 3 sales de vetlla, un oratori i un aparcament per a una trentena de vehicles, tot i que just al costat hi ha un gran espai obert.

La previsió era poder posar en marxa l’equipament a principis del 2021, però la manca d’electricitat està fent endarrerir la inauguració del tanatori, que donarà servei a tota la zona de l’Alt Maresme.

L’empresa i el consistori estan intentant agilitzar el procés per dotar de corrent elèctrica aquesta zona, on s’ha d’instal·lar la ciutat sanitària, i ja estan en contacte amb Endesa.

L’empresa Cabré Junqueras SA ja ha construït els tanatoris de Calella, Tordera i Pineda i 5 més a la comarca del Vallès Oriental.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics