radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Inici » La Fundació del Molí guanya el concurs de jardineria de Palafolls

La Fundació del Molí guanya el concurs de jardineria de Palafolls

Medi Ambient

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 341 0

L’entitat palafollenca serà proposada per ser contractada i que s’encarregui a partir d’ara de la gestió general de la jardineria pública del nostre municipi.

Des de feia anys aquesta fundació compartia les tasques de manteniment de la jardineria amb la Fundació Aspronis, també vinculada a la nostra localitat.

Després d’anys de tenir la concessió caducada, cosa que limitava el manteniment dels nous espais públics, el consistori va treure a concurs el contracte de jardineria a la que es van presentar les dues entitats. Amb la licitació, però, no es podria repetir la fòrmula compartida i només una de les dues empreses serà la concessionària del servei.

Les dues fundacions treballen en diferents línies per a la integració social i laboral de persones amb necessitats especials. Per això les dues tenen divisions destinades a inserir laboralment als seus usuaris, una d’elles en el sector de la jardineria.

El que ha fet decantar la mesa de contractació ha estat d’una banda la rebaixa del preu del contracte, ja que la Fundació del Molí ha proposat fer els treballs per 335mil € anuals, 10.000€ menys que l’altre licitadora.

També ha decantat la balança el fet que l’empresa guanyadora ha pres el compromís que 8 de cada 10 treballadors assignats al servei de jardineria seran persones amb discapacitat, mentre que Aspronis proposava un 30% del personal.

El nou contracte de jardineria, que es formalitzarà en els propers dies, inclou més freqüència de neteja i manteniment dels espais així com augmenta els espais a condicionar, com per exemple una 10 de rotondes de la xarxa viària de Palafolls.

La Fundació del Molí d’en Puigvert és una entitat participada per l’Ajuntament de Palafolls, la cooperativa agrícola i la Comunitat Terapèutica del Maresme.