radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Inici » L’esport palafollenc i el consistori estableixen protocols d’actuació davant les noves mesures anti-Covid

L’esport palafollenc i el consistori estableixen protocols d’actuació davant les noves mesures anti-Covid

Esports

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 246 0

Els clubs de futbol, futbol sala i bàsquet de Palafolls s’han reunit aquest matí a la Sala de Plens de l’ajuntament amb la regidoria d’Esports per tal d’encarar la represa de les competicions i el dia a dia dels entrenaments, un cop ja han entrat en vigor les noves flexibilitzacions de les restriccions per fer front al coronavirus.

Per part de l’Ajuntament, la regidora d’Esports, Sònia González, ha explicat als micròfons del programa Minut a Minut que la trobada ha servit per revisar tot el protocol que cal tenir en compte de cara a les competicions, així com s’ha establert el document que servirà per controlar la traçabilitat en cas de contagis. Segons ha explicat González, es farà una fitxa tècnica adaptada a les necessitats de les diferents disciplines esportives.

Davant la represa de les competicions aquest proper cap de setmana, la reunió ha posat també damunt la taula el calendari de partits previst de cara a les properes jornades.

González ha explicat que entre les tres entitats s’han posat en comú les seves diferents agendes, i que preveuen la disputa de partits al Palauet, la Figuerassa i també al Palastàdium Lluís Moner. Tot plegat ha servit per pactar horaris que permetin complir correctament amb els protocols i mesures de seguretat anti-Covid.

Des d’aquest passat dilluns, les mesures del Govern català per fer front a la pandèmia ja permeten les competicions federades per als menors de 16 anys.

Sobre els aforaments, a excepció de les d’àmbit estatal i internacional -de futbol i bàsquet- de caràcter professional, la resta de competicions permeses es podran fer amb públic assistent, respectant la limitació del 50% en instal·lacions i equipaments a l’aire lliure i amb un màxim de 1.000 persones. En el cas d’espais tancats, l’aforament es limita al 30%, amb un màxim de 500 persones o de 1.000 si les condicions de ventilació i qualitat de l’aire estan reforçades.