radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Nit
Jordi Arbat
Dimecres, 21:00-21:30
Inici » Els Mossos continuen alertant d’estafes relacionades amb les vacunes i l’assistència mèdica sobre la Covid-19

Els Mossos continuen alertant d’estafes relacionades amb les vacunes i l’assistència mèdica sobre la Covid-19

COMPARTEIX-HO
, / 345 0

Des de l’Àrea Bàsica Policial d’Arenys de Mar, el cos de Mossos d’Esquadra ha emès una nova alerta sobre estafes que s’estan produint a la població.

D’una banda, la policia avisa que cal desconfiar de trucades que ofereixen la vacuna contra el coronavirus. En aquest sentit, recorden que la vacuna és gratuïta, i que per tant no es faci cap pagament. Davant del dubte, els Mossos recomanen contactar amb el centre de salut de referència. A la vegada, en cas de rebre una trucada sospitosa, es demana trucar al telèfon 112 per tal d’alertar-ho.

D’altra banda, el cos policial també alerta de l’estafa dels falsos sanitaris, en què persones vestides amb bata blanca es fan passar per personal mèdic i intenten accedir als domicilis de les víctimes. Els Mossos avisen que els estafadors poden cobrar la falsa assistència o aprofitar per robar a l’immoble, i que busquen a gent gran com a víctimes.

Per tot plegat, el cos policial recorda que cap sanitari farà una visita al domicili sense previ avís, i demana que s’alerti d’aquests fraus als familiars propers per tal d’estar previnguts davant aquestes noves pràctiques delictives.