radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Inici » El consistori fa una crida als comerços palafollencs a adherir-se al nou Directori de Comerç

El consistori fa una crida als comerços palafollencs a adherir-se al nou Directori de Comerç

Economia

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 237 0

L’Ajuntament de Palafolls, a través de les àrees de Promoció Econòmica i Comunicació, està elaborant des de fa diverses setmanes un nou Directori de Comerç. Es tracta d’una eina que vol servir per donar a conèixer l’oferta comercial de Palafolls de cara a la ciutadania, i que vol esdevenir una referència de consulta entre la població del municipi i també visitant.

A la vegada, el consistori vol que aquest directori sigui una plataforma “viva”, i que per tant es mantingui actualitzada de forma constant amb totes les dades que els comerciants considerin que cal anar introduint.

En parla Sílvia González, tècnica de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palafolls.

Per poder aparèixer en aquest nou Directori de Comerç que s’està elaborant, els comerciants palafollencs poden fer arribar a l’ajuntament les dades i informacions que considerin necessàries a través de dues vies. D’una banda, poden omplir el formulari que s’ha habilitat a la pàgina web municipal www.palafolls.cat, o de l’altra també poden enviar un correu electrònic a l’adreça gonzalezpsl@palafolls.cat.

Els negocis poden enviar dades com les vies de contacte, el tipus de productes oferts, promocions especials o bé també imatges de l’establiment. Segons González, com més informació es pugui facilitar, millor.

L’Ajuntament de Palafolls preveu que el nou Directori de Comerç es posi en marxa de cara a mitjans de la primavera.

Aquest directori és una de les promeses que va fer el consistori als restauradors  fa uns dies en una reunió al teatre com a mesura de suport al teixit comercial i empresarial del municipi per fer front a la crisi.