radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Inici » Baixa del nombre d’ingressats per Covid-19 als hospitals de la zona

Baixa del nombre d’ingressats per Covid-19 als hospitals de la zona

COMPARTEIX-HO
, / 270 0

Segons les últimes dades de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, actualment el nombre de pacients ingressats per coronavirus als hospitals i sociosanitaris de Calella i Blanes és de 42 persones, 8 menys que el passat dilluns.

En concret, hi ha 16 persones a l’Hospital Sant Jaume de Calella, 11 al sociosanitari de la mateixa localitat i 15 a l’Hospital Comarcal de Blanes.

Comptant tots els centres de la CSMS, el nombre actual de professionals sanitaris en aïllament per la Covid-19 és de 5 persones.

D’altra banda, segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya, el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en l’última setmana, se situa en els 169 punts -71 menys que dilluns-, i l’RT és ara del 0,79 -una rebaixa de 33 centèsimes respecte ara fa quatre dies.

Malgrat la millora en les dades, des de les autoritats sanitàries continuen demanant no abaixar la guàrdia davant del coronavirus, limitant el contacte social, fer l’activitat mínima indispensable fora de casa i continuar aplicant les mesures d’higiene bàsiques, com són l’ús de mascareta, el rentat de mans freqüent i la distància.