URGENT

Malgrat estrenarà aquest dissabte les obres de millora a les places Fèlix Cardona i Família Maristany

Compartiu aquesta història

El municipi veí inaugurarà de forma oficial aquest proper dissabte les obres de millora que s’han estat duent a terme a les places de Fèlix Cardona i de la família Maristany, situades al barri de Malgrat Nord.

L’Ajuntament de Malgrat de Mar ha organitzat un acte inaugural que començarà al punt de dos quarts d’11 del matí a la plaça Cardona i una hora més tard a la plaça Maristany. La proposta inclourà primer una activitat sobre la figura de l’explorador malgratenc que dona nom a la plaça, a càrrec de l’actriu malgratenca Assumpta Mercader, i que porta per títol “La motxilla d’en Fèlix Cardona”. 

A continuació, informa el consistori, la Colla de Diables Ratpenatsinfernals oferirà una tabalada estàtica a la cruïlla del carrer de Girona amb l’avinguda Mediterrània que enllaçarà amb la inauguració de la plaça de la Família Maristany, i que inclourà també una exhibició de Twirling i una exhibició de hip-hop.

Per assistir als actes cal fer una inscripció prèvia per telèfon, trucant al 93 761 98 13, o bé per correu electrònic a l’adreça igualtat@ajmalgrat.cat.

Segons informa l’Ajuntament de Malgrat de Mar, les obres de remodelació de la plaça de Fèlix Cardona han costat prop de 110 Mil euros, i s’han dut a terme després d’un procés de participació ciutadana en què els veïns van votar majoritàriament que la plaça es convertís un espai de descans. Entre altres, s’ha retirat la pedra-monument en homenatge a Fèlix Cardona; s’ha col·locat terra de cautxú, un gronxador adaptat i una font d’aigua potable; s’ha augmentat la il·luminació de la plaça i alhora reduït l’altura dels fanals per no molestar els habitatges dels voltant.

D’altra banda, a la plaça Família Maristany les obres de millora han tingut un cost de prop de 27.500 euros, i en aquest cas s’han renovat el paviment, papereres i bancs, així com els jocs infantils. També s’hi han fet millores en matèria de seguretat pels usuaris i instal·lat una petita tarima d’obra per fer-hi petits actes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics