URGENT

Augmenta la videovigilància a Palafolls

Compartiu aquesta història

Des de fa uns mesos el nostre municipi està desplegant un nou sistema de vigilància a través de càmeres de seguretat controlades des de la comissaria de policia.

Fa temps que hi ha càmeres al Fòrum Palatiolo, a la plaça de les Valls d’Ax o a l’estacionament dels vehicles retirats per la grua municipal. Ara, però, s’han instal·lat més càmeres de videovigilància en altres punts del municipi. És el cas dels voltants de l’institut Font del Ferro o la passera que uneix el centre de Palafolls amb el barri Sant Lluís. Es tracta de dos punts on s’han detectat actes vandàlics o d’incivisme puntuals.

Susanna Pla, regidora de Governació de l’Ajuntament de Palafolls, explica el motiu de col·locar càmeres en aquests nous espais.

Una de les càmeres de videovigilància de Palafolls. RP

Aquestes càmeres permeten controlar aquests punts des de diferents angles i en cas de detectar-hi actes incívics o vandàlics es podrien revisar les imatges.

El desplegament de càmeres de seguretat continua, ja que en uns dies començaran les obres per instal·lar una 12a de càmeres de seguretat al polígon d’en Puigvert i accessos a les urbanitzacions de la zona.

Aquestes càmeres se sumen als lectors de matrícules que funcionen en diferents punts del nostre poble i que alerten als agents de la policia en cas de detectar vehicles fitxats per fets delictius.

L’Ajuntament ha informat que ara s’han iniciat els tràmits administratius necessaris, i espera que puguin entrar en funcionament el més aviat possible.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics