URGENT

En marxa les jornades 8M a Sant Lluís tot i que no tenen el permís de l’Ajuntament

Compartiu aquesta història

A les 10 han començat les activitats programades per l’Associació de veïns de Sant Lluís per commemorar la jornada del dia de la Dona. Es tracta de tallers d’enriquiment i empoderament femení, un debat sobre els abusos en l’àmbit laboral, introducció a la dansa del ventre, una classe de defensa personal i una sessió sobre assetjament i seguretat a les xarxes socials.

La pluja i el fred ha fet, però, que les activitats no es fessin a l’exterior sinó dins el despatx que l’Associació té al Forroll.

Irene Lopez, membre de l’entitat veïnal, explica que tot i que s’ha hagut d’improvisar, les activitats tiren endavant a l’espera que deixi de ploure i poder fer les activitats a l’exterior.

L’Associació de Veïns de Sant Lluís va anunciar a finals de la passada setmana la seva intenció de fer aquestes activitats relacionades amb el 8M al barri. 

Van demanar una sala per fer activitats a mitjans de setmana i l’Ajuntament va denegar el permís, per la manca de temps i per  la impossibilitat de complir correctament amb les mesures anti-Covid.

Lopez critica que mai  es dona autorització per fer activitats a Sant Lluís i creu que l’Ajuntament dona excuses. Segons la responsable de les activitats d’avui, no té sentit que l’excusa sigui falta de temps per fer un decret d’autorització,, però en canvi sí es faci un decret per denegar la sol·licitud.

Malgrat la manca d’autorització, l’Associació de Veïns de Sant Lluís va anunciar divendres que tirava endavant els els actes previstos a l’exterior del Forroll, demanant als participants que hi assisteixin amb mascareta i que s’inscriguin prèviament amb el seu nom, cognoms i telèfon.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics