radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Tardes.7Divendres, 18:00 -19:30

i després

Informatiu VespreDivendres, 19:30-20:00
Inici » El servei de logopèdia de Palafolls recupera la presencialitat

El servei de logopèdia de Palafolls recupera la presencialitat

COMPARTEIX-HO
, / 140 0

Foto: Ajuntament de Palafolls

Després de l’entrada en vigor de les noves flexibilitzacions de les mesures anti-Covid, el servei de logopèdia ofert des de l’Ajuntament de Palafolls ha recuperat la seva presencialitat, com era habitual.

El consistori palafollenc ho considera una bona notícia, després que aquest servei municipal s’hagi hagut de readaptar davant les restriccions aplicades per fer front a la pandèmia, i destaca la tasca educativa i els bons resultats d’aquest projecte, que actualment dona resposta a prop de vuitanta persones.

L’Ajuntament de Palafolls recorda que el servei de logopèdia funciona com a un reforç educatiu a usuaris de famílies redirigides des dels centres escolars, per tal de donar suport en diverses deficiències de parla.