radiopalafolls.cat


play

Ara fem

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Divendres, 23:25 -00:00

i després

Sessións DJ localsDissabte, 00:00-02:00
Inici » 11 positius de Covid-19 en una planta de l’Hospital de Calella

11 positius de Covid-19 en una planta de l’Hospital de Calella

Coronavirus Salut

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 223 0

Segons informa la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, a principis de setmana es va detectar un positiu per coronavirus entre les persones hospitalitzades a la segona planta de Medicina Interna de l’Hospital de Calella. Això ha obligat a fer un cribratge entre tots els pacients, una vintena, i també a personal assignat a aquesta planta. Aquest cribratge ha permès detectar 11 persones positives.

Aquestes últimes setmanes s’han intensificat el nombre de proves diagnòstiques fetes arran d’un cas aïllat detectat entre els pacients hospitalitzats en aquesta unitat fa uns 10 dies i tenint en compte l’expansió de la variant britànica, considerada més contagiosa. D’aquesta manera, s’ha estat portant un control exhaustiu realitzant proves PCR de forma periòdica, que fins al moment havien resultat negatives.

De fet, tal i com marca el protocol en aquests casos, ara el cribratge s’anirà repetint en els pròxims dies tant als pacients ingressats a la unitat afectada com als professionals que estiguin en contacte amb aquests pacients. A més, s’ha procedit també a l’aïllament de la planta.

Les visites a l’Hospital de Calella estan suspeses des de principis d’any, especialment en el cas dels pacients amb coronavirus, i només es permet l’entrada en casos excepcionals i sempre amb prèvia autorització de l’equip assistencial.

Des de la direcció s’han pres les mesures pertinents i s’estan seguint els protocols dictats pel Departament de Salut. S’està fent un seguiment acurat dels casos positius i dels contactes i també s’està vigilant de prop l’evolució de totes les persones, pacients i professionals, per tal de poder aplicar les mesures pertinents en cada moment.