URGENT

Nous talls programats a la xarxa elèctrica de Ciutat Jardí per aquest divendres

Compartiu aquesta història

La companyia EDISTRIBUCION, encarregada del subministrament elèctric al nostre municipi, ha anunciat nous talls programats a la xarxa i que han d’afectar parcel·les de diversos carrers de la urbanització de Ciutat Jardí el proper divendres 5 de març.

Concretament, segons informa la companyia elèctrica, es tracta dels carrers Clavell, Geranis, Gladiols, Violetes i Margarides, tots ells situats a la part sud de la urbanització.

La previsió que fa EDISTRIBUCION és que el tall en el subministrament es produeixi des de dos quarts de 9 del matí i fins a dos quarts d’1 del migdia. La interrupció programada, segons l’empresa, es deu a uns treballs de manteniment i millora a la xarxa de distribució, amb l’objectiu d’“incrementar la qualitat del servei elèctric”. Tot i així, des de la companyia s’avisa que les línies es consideren “en tensió”, i que per tant el subministrament es pot reposar “en qualsevol moment”:

Per a qualsevol aclariment, EDISTRIBUCION posa a disposició el telèfon 800 76 07 06 i també el seu portal web, www.edistribucion.com.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics