radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » Acord per impulsar la millora de l’ocupació i la competitivitat al Maresme

Acord per impulsar la millora de l’ocupació i la competitivitat al Maresme

Comarcal Economia

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 196 0

Foto: CCM

El Consell Comarcal del Maresme, patronals i sindicats han signat l’Acord de Concertació pel Desenvolupament Econòmic, Social i l’Ocupació del Maresme, que vol treballar conjuntament per millorar l’ocupació i la competitivitat econòmica de la nostra comarca, tenint en compte l’afectació que té en l’economia la crisi de la Covid-19.

Aquest acord, presentat pel Consell Comarcal del Maresme, té 7 línies estratègiques que s’impulsaran coordinadament per tots els agents econòmics de la comarca.

Entre aquestes línies hi ha l’impuls de polítiques que ajudin al desenvolupament i reindustrialització del Maresme, però també atendre i reforçar el sector primari, el comerç, el sector turístic, la restauració o l’economia verda.

Una de les mesures previstes és la creació d’una taula de reactivació per la Covid-19 que haurà d’analitzar, planificar i coordinar les actuacions necessàries i urgents per contenir l’impacte originat per la pandèmia.

El document l’han signat el president del Consell Comarcal del Maresme, Damià del Clot; la presidenta de la Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM), Roser Moré; el president de la Delegació del Maresme-Barcelonès nord de la Patronal de la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya, (PIMEC) Joan Pera; el secretari comarcal de Comissions Obreres (CCOO) al Maresme, al Vallès i a Osona, Gonzalo Plata, així com el secretari comarcal del Maresme de la Unió General de Treballadors (UGT), Lluís Torrents.