radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » Malgrat ja disposa d’un segon pis per a emergències socials

Malgrat ja disposa d’un segon pis per a emergències socials

COMPARTEIX-HO
, / 166 0

El consistori va comprar el pis, de 82 metres quadrats i 3 habitacions, ara fa 3 anys, per 55 mil euros, fent ús del dret de tanteig de retracte. Aquesta fórmula permet a l’administració comprar immobles procedents d’execucions hipotecàries i de dacions de pagament a preu de mercat, per poder-los destinat a finalitats socials.

Ara, un cop reformat i dotat de les infraestructures bàsiques, el pis s’utilitzarà per donar una solució provisional a una o dues famílies que es queden sense habitatge, després que l’administració hagi esgotat altres vies d’ajuda.

L’immoble, situat al carrer d’Enric Borràs, cantonada amb Avinguda Costa Brava, disposa d’una cuina, un bany, un menjador, una sala d’estar i 3 dormitoris. El pis ha estat reformat íntegrament i es gestionarà directament des dels Serveis Socials de l’ajuntament malgratenc.

Aquest no és el primer pis d’emergència social del consistori, que ja disposa d’un immoble al carrer Eivissa on actualment hi conviuen dues famílies.

En aquest primer immoble, estrenat com a pis social al 2018, hi han viscut 4 famílies des de la seva posada en marxa.