URGENT

Últimes places per la donació de sang a Malgrat d’aquest dissabte

Compartiu aquesta història

Palafolls donarà sang el proper 6 de març, però una setmana abans, aquest mateix dissabte 27 de febrer, serà el municipi veí de Malgrat de Mar qui acollirà una nova jornada de donació per part del Banc de Sang i Teixits.

Es farà a Can Campassol, en horari de matí i de tarda, de 10 a 2 del migdia i de 5 de la tarda a 9 del vespre. Tot i així, pràcticament ja no queden places. Al torn de matí ja s’han esgotat, i al torn de tarda en queden encara no una desena, per omplir diferents franges horàries entre dos quarts de 6 i dos quarts de 9 del vespre. En total, a la donació malgratenca d’aquest dissabte hi podran participar 135 persones.

Els interessats en inscriure’s a donar sang poden reservar la seva cita al web donarsang.gencat.cat. El mateix procediment l’han de seguir els palafollencs i palafollenques que vulguin donar sang el dia 6 de març, en una nova jornada que tindrà lloc a l’edifici del MiD. Fins aquest matí ja havien reservat plaça a Palafolls 35 donants, i encara queden una seixantena de cites disponibles.

Per donar sang cal tenir entre 18 i 70 anys, pesar més de 50 quilos i trobar-se bé de salut. Actualment, degut a l’afectació de la pandèmia, s’ha establert també que les persones que hagin patit la Covid-19 o que hagin estat en contacte amb algú que l’hagi patit, hauran d’esperar-se un mes per poder donar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics