radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'GorraDimarts, 10:00-13:00
Inici » Es mantenen les mesures anti-Covid però es flexibilitzen les extraescolars escolars

Es mantenen les mesures anti-Covid però es flexibilitzen les extraescolars escolars

COMPARTEIX-HO
, / 300 0

A partir d’aquest dilluns vinent, les restriccions per fer front a la pandèmia es mantindran pràcticament invariables respecte la decisió de fa dues setmanes.

Tot i així, segons ha informat el PROCICAT, a partir del proper dia 22 podran tornar totes les extraescolars d’infantil i primària. Pel que fa a les altres edats, continuen només autoritzades les que es fan dins del grup bombolla als centres educatius. També a partir de dilluns podran reprendre l’activitat els caus i esplais.

A nivell d’esport federat, la flexibilització de les mesures permetrà que a partir d’aquesta setmana vinent es puguin fer els entrenaments habituals, ja que “s’equipara l’esport federat i els consells esportius pel que fa a poder entrenar amb més de 6 persones i participar en les competicions permeses”.

L’allargament de les mesures actuals i d’aquest petit relaxament es mantindran en vigor almenys una setmana, fins el dia 28 de febrer.