radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Tardes.7Divendres, 18:00 -19:30

i després

Informatiu VespreDivendres, 19:30-20:00
Inici » El personal de la Llar d’Infants Palafollets comença a vacunar-se contra el coronavirus

El personal de la Llar d’Infants Palafollets comença a vacunar-se contra el coronavirus

Ensenyament Salut

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 212 0

A partir d’avui dijous, una part de l’equip d’educadores de la Llar d’Infants Palafollets començarà a rebre les vacunes contra la Covid-19. A partir d’aquesta tarda, unes primeres quatre treballadores del centre es dirigeixen al Local Social de Mas Borinot de Blanes, on aquests dies s’estan administrant les dosis de la vacuna de Moderna i AstraZeneca a cossos de seguretat i emergència i, a partir d’aquesta setmana també, al personal docent.

N’ha parlat Sandra Jiménez, directora de la llar d’infants de Palafolls.

Els missatges SMS els envia el Departament de Salut, i permeten a la persona destinatària escollir l’horari que prefereix per poder anar-se a vacunar. En aquest sentit, Jiménez apunta que entre totes les treballadores de la llar s’han organitzat per poder rebre la vacuna i alhora cobrir la feina del centre sense problemes.

La directora de la Llar d’Infants Palafollets admet que estan a l’expectativa del que suposa rebre la vacuna, però afirma que, ara per ara, totes les educadores han decidit rebre-la.

En total, seran una desena d’educadores que, des d’avui i en els propers dies, passaran pel Local Social de Mas Borinot de Blanes per rebre la vacuna contra la Covid-19, on ahir ja van començar a anar-hi també efectius del cos de la Policia Local de Palafolls.