URGENT

Pau Perales es proclama Campió de Catalunya de Cross, competició on Ainhoa Fitó va pujar al podi

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana, diversos atletes del CD Palafolls viatjaven a la localitat gironina de Santa Cristina d’Aro per disputar el Campionat de Catalunya de Cross.

Entre ells, el palafollenc Pau Perales va aconseguir pujar al calaix més alt del podi i proclamar-se campió de Catalunya de la categoria Sub12 Masculí.

Des del club informen que Perales va imposar-se en un circuit ràpid i sobre una distància de 1.600 metres, demostrant estar “molt per sobre dels seus rivals”.

A la vegada, aquest no va ser l’únic bon resultat palafollenc en aquest campionat disputat el passat dissabte. En la categoria Sub16 Femení, l’atleta Ainhoa Fitó, sota les sigles del Club Atletisme Canovelles, va realitzar un gran paper, entrant en tercera posició en el campionat. Segons informa el CD Palafolls, Fitó ha pogut obtenir plaça per representar a la federació catalana al proper Campionat d’Espanya, que s’ha de celebrar a Oviedo el proper mes de març.

El Campionat de Catalunya de Cross disputat dissabte a Santa Cristina d’Aro va acollir una trentena d’atletes de Palafolls, que hi van anar amb moltes ganes de competir-hi, sobretot tenint en compte l’actual situació sanitària i les restriccions aplicades per fer front a la pandèmia, i de les quals no en queda al marge tampoc el món de l’esport.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics