El ple palafollenc debat demà l’aprovació del Manual d’Identitat Visual

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Palafolls celebra aquest dijous la sessió plenària del mes de febrer. Serà un ple amb un total de 8 punts a l’ordre del dia, i es farà encara de forma telemàtica com a mesura excepcional davant la pandèmia.

La sessió començarà amb l’aprovació de l’acta de la sessió anterior i amb les informacions de presidència, i seguirà donant compte de l’adjudicació del contracte administratiu del Servei d’Acolliment Diürn per a persones grans de l’Ajuntament de Palafolls.

Seguidament, el ple donarà compte de tres qüestions econòmiques. D’una banda, de l’informe d’intervenció i de tresoreria del període mig de pagament a proveïdors; també de l’informe de morositat, corresponent al quart trimestre del 2020, i finalment de la informació pressupostària del mateix trimestre.

El sisè punt a l’ordre del dia del ple de demà serà el debat i aprovació del Manual d’Identitat Visual de l’Ajuntament de Palafolls. Es tracta de la guia que indica tots els aspectes relatius a la nova imatge corporativa de l’ajuntament, presentada l’any passat, i com aquesta s’ha d’aplicar en tots els àmbits.

Oriol Jordan, regidor de Comunicació de l’Ajuntament de Palafolls, explica que el que es fa demà és el tràmit necessari d’aprovació al ple per impulsar aquesta nova imatge del consistori.

Amb tot, Jordan recorda que aquesta imatge no substitueix l’escut de Palafolls, que continua representant de forma oficial el consistori, sinó que el que fa és actualitzar la imatge de l’ens per la seva comunicació habitual i fer-la més adequada per treballar-la a tots els nivells gràfics.

El ple de l’ajuntament seguirà amb una moció que presenta el grup municipal d’ERC “per prendre mesures per evitar l’addicció al joc”, i s’entrarà llavors a la sessió de precs i preguntes.

Com en les anteriors sessions telemàtiques, les persones que vulguin formular preguntes al ple poden fer-ho presentant una instància al registre de l’Ajuntament de Palafolls, com a molt tard, 24 hores abans de la celebració del ple.

La sessió plenària de demà es podrà seguir en directe per Ràdio Palafolls, a través del 107.7 de la FM i per www.radiopalafolls.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics