URGENT

Baixa afluència de votants en les primeres hores de votacions a Palafolls

Compartiu aquesta història

A les 9 del matí s’ha obert les 12 meses electorals del nostre municipi sense incidències. En alguna d’elles s’ha hagut de substituir els titulars per suplents, però a les 9h estaven tots constituïdes. 

Tot i això el ritme de votacions és molt baix. A la primera hora, per exemple, al teatre havien votat una 12a de persones a cada taula. De tota manera fins les 12h del migdia és l’hora recomanada per als votants de col·lectius més vulnerables i a partir del migdia pels votants en general. També es recomana que els votants amb covid, amb símptomes associats o contactes directes s’esperin a votar a l’última hora, de 7 a 8 del vespre.

En els 5 col·legis electorals es garanteixen les mesures de seguretat; hi ha circuits marcats d’entrada i sortida a cada mesa, hi ha gel hidroalcohòlic en molts punts, es garanteix la distància de seguretat i es neteja cada centre almenys cada dues hores.

També hi ha punts amb paparetes i sobres, tot i que es recomana als votants que portin el vot de casa. 

Recordem que enguany hi ha avui estan cridats a votar  7.130 palafollencs.

Els ciutadans del centre  han de votar en les tres meses electorals que hi ha al Palauet, on estan cridats a votar 2.046 palafollencs.

També hi ha 3 meses a Sant Lluís, que de nou vota al Forroll, amb 1.641 votants inscrits.

Al Casal d’avis hi haurà dues meses, on han de votar 1.311 persones, les que viuen a disseminats, Mas Carbó i la zona oest de Santa Maria.

L’altra part d’aquest barri, cap a l’est del carrer Capdevila, vota al Teatre, amb dues meses més i 1.138 inscrits.

A les antigues escoles de Sant Genís hi haurà dues meses electorals, una d’elles en una carpa exterior, on votaran els 994 veïns inscrits de Ciutat Jardí, Mas Reixach i Sant Genís.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics