URGENT

Dilluns reobre l’Escola Municipal de Música i Dansa

Compartiu aquesta història

Després d’haver hagut de tancar obligada per les restriccions anti-Covid, l’Escola Municipal de Música i Dansa de Palafolls obrirà aquest dilluns les seves portes.

Ho farà després d’haver hagut de suspendre les classes presencials des d’abans de les festes de Nadal, una situació que ha obligat al centre a replantejar les sessions amb els alumnes, apostant pel format virtual i havent d’adaptar l’ensenyament, cosa que en algunes disciplines ha estat especialment complicat.

Ara, amb aquesta reobertura, des de l’escola es mostren satisfets. En parla David Martínez, responsable del centre.

Martínez explica que l’obertura aquest dilluns es deu al fet que l’EMMiD es troba en procés d’homologació per part de la Generalitat. En aquest sentit, cal recordar que les restriccions actuals permeten l’activitat als centres que estan autoritzats pel Govern català, i l’escola palafollenca justament es troba en procés perquè se l’homologui en aquest àmbit.

Gràcies al fet que ja fa uns anys que el centre es troba immers en aquest procés, i que ja està en una fase avançada, a partir d’aquest dilluns podrà reprendre l’activitat presencial.

L’Escola de Música i Dansa de Palafolls va iniciar els tràmits per ser homologada per la Generalitat l’any 2018, i ara ja es troba a la seva fase final.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics