URGENT

La borsa de treball de Palafolls registra un repunt d’activitat en les últimes setmanes

Compartiu aquesta història

El Servei Local d’Ocupació de Palafolls ha registrat un increment de l’activitat pel que fa a cobertura de la demanda laboral a través de les ofertes que s’hi gestionen.

En aquest sentit, des de finals del mes de desembre de l’any passat i fins aquest mes de febrer, la borsa de treball ha tingut contacte amb una desena d’empreses que han sol·licitat personal, algunes de les quals amb ofertes encara actives. D’aquestes deu empreses, mitja dotzena han pogut cobrir la seva demanda laboral amb usuaris del Servei Local d’Ocupació de Palafolls.

En parla Mari Parra, tècnica de l’àrea d’Ocupació de l’Ajuntament de Palafolls.

Parra explica que tant per part de les empreses que busquen candidats com per part dels mateixos usuaris que estan en recerca de feina es fa una bona valoració del servei, que fins ara està donant resultats.

Les persones que vulguin utilitzar el Servei Local d’Ocupació primer s’hi han d’inscriure trucant al telèfon de l’Ajuntament -93 762 00 43- o bé enviant un correu electrònic a l’adreça plf.ocupacio@palafolls.cat, indicant que es vol fer la inscripció.

Parra explica que el primer que es fa és una petita entrevista amb la persona per posar damunt la taula les seves necessitats i interessos a l’hora d’encarar la recerca de feina.

Per a més informació, es pot consultar el web www.palafolls.cat, des d’on es pot accedir a la Borsa de Treball i a la resta de serveis que ofereix l’àrea d’Ocupació de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics