Els Mossos alerten de noves modalitats de venda agressiva cap a la gent gran

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El cos de Mossos d’Esquadra ha emès una alerta adreçada especialment a la gent de la tercera edat, en què avisen d’un nou tipus de venda “agressiva” per part de desconeguts.

La policia alerta que la via de contacte amb les persones és a través de trucades telefòniques en què presumptes comercials d’algun servei ofereixen demostracions a domicili de diversos productes, com per exemple productes terapèutics, de neteja d’ozó o relacionats amb la Covid-19.

Davant d’aquestes suposades ofertes, des dels Mossos es demana no obrir la porta a persones desconegudes ni deixar que accedeixin al domicili. D’altra banda, en cas que durant la trucada els proposin una visita al domicili, si la persona hi accedeix, es recomana que proposin la cita en un moment en què estigui acompanyada d’algun familiar o persona de confiança.

El cos recomana també informar-se bé dels preus i que vigilin amb la “lletra petita” dels documents. En aquest sentit, els Mossos demanen no signar cap document si no n’estan convençuts o no ho veuen clar, i que ho consultin abans amb algú de confiança. A la vegada, alerten que no es faci cap pagament ni es facilitin dades personals o bancàries.

Els Mossos d’Esquadra demanen a la ciutadania, especialment a la gent gran, que avisin immediatament al cos trucant al telèfon 112 si creuen que són víctimes d’una estafa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics