radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'GorraDimarts, 10:00-13:00
Creixen els canals d’informació de Ràdio Palafolls
, / 224 0 0

Creixen els canals d’informació de Ràdio Palafolls

COMPARTEIX-HO
Inici » Creixen els canals d’informació de Ràdio Palafolls

Ràdio Palafolls continua ampliant la seva base de connexió amb la ciutadania a través dels seus diferents canals informatius. Més enllà del web de l’emissora, que l’any passat va rebre prop de 400 mil visites, la resta de canals d’informació també experimenten un creixement constant.

D’aquesta manera, la pàgina de RP al Facebook, on cada dia s’aboquen les principals notícies i últimes hores, ha superat aquesta setmana els 4.200 seguidors, mentre que Twitter continua proper als 7.900.

La informació local interessa cada cop més. Ho demostren els més de 400 correus electrònics que s’envien cada dia amb el resum informatiu la jornada. Es tracta d’un servei gratuït estrenat fa uns anys i que no para de créixer. També creix el servei més recent estrenat per RP per fer arribar la informació local als palafollencs. Es tracta del canal de Telegram, que ja acumula 160 seguidors que reben puntualment al seu mòbil les informacions i últimes hores més destacades de la jornada.

Aquestes xifres demostren l’interès creixent de la informació de proximitat i la confiança amb aquesta emissora com a principal canal informatiu pels palafollencs.