Podi palafollenc al Campionat de Catalunya de Marxa Atlètica en Ruta disputat al Vendrell

L’atletisme palafollenc ha tornat a sumar nous bons resultats aquest passat cap de setmana. A El Vendrell s’hi va disputar ahir diumenge al matí el Campionat de Catalunya de Marxa en diferents categories.

A la de Sub12 femení hi participaven dues atletes palafollenques, Mar Páez i Íngrid Massó, que havien de disputar un recorregut de 2.000 metres sobre circuit urbà; una prova que va disputar-se poc minuts després de la 1 del migdia.

Páez va aconseguir entrar al podi amb un tercer lloc del Campionat, i Massó va obtenir una 11a posició.

La disputa d’aquesta prova a la capital del Baix Penedès ha estat de les poques a les quals poden concórrer les atletes palafollenques, ja que la Federació Catalana d’Atletisme es veu limitada a la organització de més competicions per culpa de la Covid-19. En aquest sentit, des del CD Palafolls afirmen que les esportistes del nostre municipi aprofiten les poques ocasions que hi ha per poder competir.

De fet, per participar a la prova vendrellenca les atletes palafollenques, igualment com la resta de competidors, van haver de signar les respectives declaracions responsables de salut davant del coronavirus.