radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Inici » Blanes inicia un procés participatiu per fer el nou reglament del Punt d’Informació Juvenil i la NAU4

Blanes inicia un procés participatiu per fer el nou reglament del Punt d’Informació Juvenil i la NAU4

Comarcal Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 174 0

Foto: Ajuntament de Blanes

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Blanes ha impulsat els tràmits per aprovar un nou reglament que servirà per regular dos dels espais de referència pel jovent de la ciutat, com són el Punt d’Informació Juvenil del carrer Ample i la NAU4, l’Espai Jove.

Segons ha informat el consistori blanenc, el procés arrenca avui dilluns i s’allargarà durant tot el mes de febrer, fins el dia 28, i ho fa amb l’objectiu que hi participin el major nombre possible de joves entre 12 i 35 anys, els qui pertanyen a una entitat juvenil o formada per joves, així com els i les professionals que treballen amb aquest públic.

Segons l’Ajuntament de Blanes, l’objectiu que es vol aconseguir amb l’elaboració del nou reglament és, d’una banda, oferir un servei d’informació gratuït pels i les joves del municipi a través de la figura de l’Informador Juvenil. De l’altra, es vol garantir un horari d’obertura ampli i una oferta variada d’activitats a la NAU4 a l’entorn dels espais de trobada, tallers i activitats extraordinàries.

El consistori considera que l’actual normativa, que data de l’any 2012, ha quedat obsoleta ja que, entre d’altres, no regula cap tipus de Servei d’Informació Juvenil ni cap programació.