URGENT

Obertes les inscripcions per la primera xerrada del Servei Familiar d’Atenció Municipal

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Palafolls ha recordat que es manté obert el formulari per inscriure’s a la primera de les propostes que oferirà fins ben entrat el mes de juny la nova escola de pares i mares municipal, un servei que s’ha activat amb la voluntat d’oferir eines i recursos per resoldre dubtes i donar suport a la tasca educativa que han de desenvolupar les famílies.

La xerrada inicial va fer-se el passat dilluns, i va servir per presentar el projecte i parlar sobre la necessitat d’acompanyament, l’empoderament del paper familiar en el creixement del fill o filla, la importància de la corresponsabilitat educativa i la formació personal.

Després d’aquesta primera sessió, la següent proposta es durà a terme el proper dilluns 1 de febrer, i tindrà com a punts clau la criança feliç, els dubtes inicials i les cures bàsiques, així com els canvis en l’estructura familiar.

Per poder participar en aquesta sessió, que com tota la resta començarà a les 18:30h, cal omplir aquest formulari, i posteriorment es rebrà una confirmació per part del consistori. L’ajuntament també ha informat que, en cas que les sessions es facin presencialment perquè les condicions ho permeten, també caldrà esperar a rebre la confirmació de la inscripció.

El Servei d’Atenció Familiar municipal – Escola de Pares i Mares consta de tres línies d’acció principals. Una són les xerrades que es duran a terme fins el mes de juny, obertes a tota la ciutadania, i també s’han organitzat tallers d’atenció de petit format i atencions personalitzades. El programa complet es pot consultar al web municipal.

Segons afirma el consistori, la proposta s’emmarca en la promoció de la iniciativa Educació 360 i el projecte Palafolls Vila Educadora.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics