radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDijous, 15:00 -18:00

i després

Informatiu VespreDijous, 19:30-20:00
Inici » Primer grup confinat per coronavirus a la llar d’infants

Primer grup confinat per coronavirus a la llar d’infants

COMPARTEIX-HO
, / 451 0

Ahir es va detectar el primer cas de covid19  a la llar d’infants municipal de Palafolls. Un cop confirmat, s’han activats tots els protocols marcats per confinar l’aula i les educadores. També s’ha confinat, fins el 4 de febrer, un grup de Mas Prats, on estudia un familiar directa del cas confirmat.

Aquesta mateixa tarda els companys de l’aula de la llar, les responsables de la classe i el grup de Mas Prats es sotmetran a les proves PCR per descartar contagis.

Es tracta del primer cas de coronavirus detectat a la llar d’infants que és oberta des del passat mes de juny. Justament, les famílies amb infants confinats han rebut un document  amb recomanacions per portar ajudar a portar el confinament domiciliari amb nens i nenes d’edats tant primerenques.

Des del consistori es destaquen d’una banda la feina feta per evitar contagis als centres educatius, però també l’àgil gestió i comunicació entre famílies, centres i salut, que han permès l’activació dels protocols ràpidament per aïllar i limitar els possibles contagis a les aules.

En el que va de curs s’han detectat una 50a de casos als centres educatius de Palafolls, dels quals una 12a eren personal extern o docents.