URGENT

Augmenten les hores d’atenció de la treballadora social al CAP de Palafolls

Compartiu aquesta història

Des de principis d’any, l’equip de treball social de l’Àrea Bàsica de Salut Malgrat-Palafolls compta amb una nova treballadora. Segons la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, aquesta ampliació del servei, de la qual en gaudeix el CAP palafollenc, té per objectiu donar resposta a les necessitats socials que poden haver-hi en relació als problemes de salut de la ciutadania, tenint en compte la tasca que fan els professionals del centre directament amb els usuaris.

En el darrer ple ordinari, la regidora de Salut de l’Ajuntament de Palafolls, Sònia González, explicava que aquesta nova figura era ja una reclamació del consistori, i que ara la treballadora social atendrà al llarg de tres dies de la setmana al Centre d’Atenció Primària del nostre municipi.

Després de l’anunci a la sessió plenària, la regidora portaveu del PSC a l’oposició, Dolors Agüera, va voler destacar les crítiques d’alguns ciutadans, assegura, sobre la manca d’atenció telefònica del servei i el tracte rebut, i va estendre la mà al govern per posar-hi solució.

A la demanda, la regidora de Salut va respondre-hi demanant que la gent insisteixi trucant i que no hi assisteixi sense tenir cita prèvia. L’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, va afegir que s’està oferint posar a disposició el servei de l’OAC del consistori per reforçar l’atenció.

Segons la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, l’increment del servei d’atenció social al CAP de Palafolls s’emmarca en el projecte anunciat per Salut ara fa uns mesos per enfortir l’atenció primària.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics