radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Inici » Comencen les obres del vial que unirà Mas Reixach amb el polígon d’Inditex

Comencen les obres del vial que unirà Mas Reixach amb el polígon d’Inditex

Economia Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 316 0

La setmana passada van començar els treballs de construcció d’un nou vial de doble sentit que ha d’unir el polígon industrial d’en Puigvert amb el polígon de Mas Reixach, a tocar de la N-II. 

La zona logística d’Inditex concentra gran quantitat de camions i desplaçaments que tenen, bàsicament, una única entrada i sortida a la N-II a  l’entrada de Tordera. 

Aquest nou vial, finançat en gran part de la pròpia multinacional gallega, facilitarà una millor connexió amb la nacional i diversificarà les possibilitats d’accés a la zona logística del gegant tèxtil i de la resta d’empreses situades en aquest sector.

Aquest nou vial, que es preveu que estigui enllestit a meitat d’any, tindrà uns 800m metres de llarg, i una amplada de 11m dels quals 7m correspondran a la calçada, amb dos carrils de circulació i dues voreres, una de 2.7m i l’altra per poc més d’un metre.

El nou vial està dissenyat per a que pugui absorvir el pas de fins a 800 camions diaris.  

En vermell el traçat del nou vial

El cost dels treballs s’estimen entorn als 1.2 M€ i tindran una allargada aproximada de 6 mesos.

Els veïns de Mas Reixach recelen d’aquest nou vial, ja que temem un augment considerable de camions a la rotonda d’accés a la urbanització amb el conseqüent augment del soroll i de la inseguretat en l’accés a la zona.

Igualment el consistori recorda que ara s’està fent els estudis sobre els nusos de sortida d’aquests sectors industrials que acabaran de determinar com es connecten els polígons amb la N-II