radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Inici » Renfe cobrirà demà en bus el tram entre Pineda i Arenys per unes obres

Renfe cobrirà demà en bus el tram entre Pineda i Arenys per unes obres

COMPARTEIX-HO
, / 221 0

Durant tota la jornada de demà, la circulació de trens entre les estacions de Sant Pol i Canet estarà interromput per les obres de construcció d’un nou drenatge transversal, amb més capacitat, en aquest punt de la línia.

Això ha obligat a RENFE establir un servei alternatiu per carretera entre les estacions de Pineda i Arenys amb l’objectiu de minimitzar les afectacions als viatgers.

Així, demà dissabte el servei de tren serà l’habitual entre les estacions de Maçanet i Sant Pol i entre Canet i l’Hospitalet del Llobregat, mentre que hi haurà servei per carretera entre les estacions de Pineda i Arenys per poder salvar les obres.

Aquesta incidència es comunicarà a través de la megafonia a les estacions de la R1 així com dins els combois, les pantalles i els teleindicadors. Els viatgers i viatgeres poden consultar els horaris i les modificacions a través dels canals oficials de Renfe.