radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Inici » Demà entra en funcionament el nou servei de taxi a demanda a Palafolls

Demà entra en funcionament el nou servei de taxi a demanda a Palafolls

Mobilitat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 200 0

Aquest dilluns, 18 de gener, és la data marcada pel consistori per la posada en marxa del nou servei de taxi a demanda al nostre municipi, que a partir de demà s’afegirà a l’oferta de transport públic de la vila.

El servei realitza trajectes des del domicili de l’usuari sol·licitant fins a una de les dues parades que s’han habilitat al centre de Palafolls, i que s’han ubicat davant del CAP i a la plaça del Fòrum Palatiolo. També es realitzen els viatges a la inversa.

El taxi a demanda es pot demanar, amb 24 hores d’antelació, trucant al telèfon gratuït 900 69 65 66, i reservar dia i hora per realitzar el trajecte, que ha de ser dins del terme municipal de Palafolls. En el cas de les urbanitzacions palafollenques que tenen carrers que pertanyen a diferents municipis segons el cantó de la vorera, o també al caravàning, on alguns dels seus habitants no hi resideixen habitualment, el servei es podrà utilitzar igualment, ja que donarà cobertura a totes aquestes zones.

Si algun usuari necessita reservar plaça pels propers dies, caldrà que s’esperi a demà dilluns, ja que l’atenció telefònica del servei opera de dilluns a divendres, de 8 del matí a 8 del vespre. També s’ha informat que, en cas d’haver d’anul·lar la reserva, cal fer-ho amb una antelació mínima de dues hores.

El cost d’un trajecte per persona és de 2 euros, i es pot compartir vehicle amb altres usuaris si la capacitat és suficient i es coincideix en el recorregut; en aquest cas, però, es manté igual el cost per persona i viatge.

El servei de taxi a demanda es posa a disposició de la ciutadania de Palafolls de dilluns a divendres, de dos quarts de 8 del matí fins a les 8 del vespre, i durant tres mesos es considerarà una prova pilot. D’aquí a dos mesos i mig, segons ha informat el consistori, es farà una primera valoració del funcionament d’aquesta nova alternativa a la mobilitat municipal.

El taxi a demanda de Palafolls és un servei gestionat des de l’AMTU, l’Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà.