radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDilluns, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dilluns, 18:00-19:30
Inici » Detenen a Blanes dos homes per agredir-ne un altre enmig de disputes pel tràfic de drogues

Detenen a Blanes dos homes per agredir-ne un altre enmig de disputes pel tràfic de drogues

COMPARTEIX-HO
, / 183 0

La Policia Local de Blanes ha detingut aquest dimarts a dos homes per presumptament haver-ne agredit un altre per venjança.

Segons informa el Diari de Girona, tots ells estarien vinculats a un narcoassalt que es va produir fa dos dies en un habitatge de Tordera. Segons apunten les investigacions, els implicats en els fets pertanyen a dos grups enfrontats per temes relacionats amb el tràfic de drogues.

La víctima de l’agressió va ser atesa pel SEM després dels fets i traslladada a un centre hospitalari, però no es tem per la seva vida.

Els fets van tenir lloc a la carretera de Blanes a Tordera, a l’atura de Ca la Guidó, i una grua de la Policia Local va donar l’avís a més efectius del cos un cop detectada la baralla.

Els dos detinguts van passar a disposició dels Mossos d’Esquadra que estan a càrrec de la investigació sobre el narcoassalt de Tordera. En aquest cas, els fets es van produir la matinada de dimarts, quan un grup d’individus amb violència i intimidació van atacar una casa per una qüestió relacionada amb les drogues. Segons informa el diari, la Policia Local de Tordera va poder arrestar un dels assaltants, mentre que la resta van fugir.

Arran d’aquests fets, els Mossos van obrir una investigació i se sospita que el ferit de Blanes va participar en aquest assalt. En paral·lel, segons la investigació, les víctimes d’aquest robatori a Tordera estarien relacionades amb els presumptes agressors i amb fets anteriors que s’han produït a Blanes vinculats amb el tràfic de drogues, per la qual cosa la policia sospita que podrien formar part de dos grups enfrontats pel control del mercat dels estupefaents a la zona.