URGENT

Malgrat celebra el primer ple ordinari del 2021 aquest dijous

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Malgrat de Mar celebrarà aquest dijous la sessió plenària de caràcter ordinari del mes de gener, la primera de l’any.

Serà, de nou, una sessió telemàtica, amb retransmissió en directe pels canals oficials del consistori i l’emissora local Ona Malgrat, i inclourà un total de 6 punts a l’ordre del dia.

El primer dels punts és la lectura i aprovació de l’esborrany de l’acta de la sessió anterior, i seguidament es debatrà l’aprovació de la Carta de Serveis de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà.

El tercer punt del ple és la presa de raó de l’increment del 0,9% de les retribucions del personal, així com dels regidors i regidores de l’Ajuntament, d’acord amb el que disposa la Llei 11/2020, de 30 de desembre, de Pressupostos Generals de l’Estat.

El ple seguirà amb el debat de diverses resolucions dictades per l’alcaldia, i es continuarà posant damunt la taula disposicions, acords i resolucions d’especial interès pel consistori.

La sessió plenària acabarà amb el torn de precs i preguntes. Pel fet de tractar-se d’un ple telemàtic, els ciutadans i ciutadanes que vulguin formular una pregunta al ple ho poden fer mitjançant el correu participacio@ajmalgrat.cat.

El ple de demà a l’Ajuntament de Malgrat de Mar començarà a les 7 de la tarda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics