URGENT

Una crema agrícola descontrolada provoca un ensurt a Blanes

Compartiu aquesta història
Foto: Ajuntament de Blanes

Durant la tarda del passat dimarts 5 de gener, vigília de Reis, la ciutat veïna de Blanes va patir un petit ensurt després que s’originés un incendi en una zona agrícola al barri del Puig de la Dona, al nord del municipi.

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, els fets van tenir lloc pels volts d’un quart de 5 de la tarda, i la Policia Local en va tenir constància després de diverses trucades.

En un primer moment es van desplaçar fins al lloc dels fets dues patrulles de la policia local i de Protecció Civil, sumant-s’hi després diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat.

Segons va afirmar el propietari de la finca agrícola on va començar el foc, l’origen va ser una crema de canyes i rostoll que s’estava duent a terme i que va acabar descontrolant-se i afectant diversos béns materials de la finca, sense haver de lamentar cap dany personal.

L’incendi es va poder controlar al cap de mitja hora d’actuar-hi, i pels volts de dos quarts de 6 de la tarda l’operatiu es va donar per acabat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics