radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Tardes.7Dilluns, 18:00 -19:30

i després

Informatiu VespreDilluns, 19:30-20:00
Inici » Els Mossos alerten de noves estafes telefòniques sobre la vacunació del coronavirus

Els Mossos alerten de noves estafes telefòniques sobre la vacunació del coronavirus

COMPARTEIX-HO
, / 262 0

El cos dels Mossos d’Esquadra ha enviat una alerta a la població davant d’una nova estafa detectada sobre la vacuna de la Covid-19.

La policia afirma que durant els darrers dies s’han rebut diverses informacions de la ciutadania sobre trucades que ofereixen la vacuna. En aquest sentit, els Mossos demanen desconfiar d’aquestes comunicacions, i recorden que la vacuna és gratuïta i que no es faci cap pagament. També recorden que, en cas de dubte, es parli amb el centre de salut més proper.

Els Mossos informen que les víctimes potencials d’aquestes estafes són persones grans, tot i que no descarten altres perfils, i demanen a la ciutadania que, en cas de rebre una trucada sospitosa, es truqui al 112.