URGENT

Revetlla de Cap d’Any en línia a Palafolls

Compartiu aquesta història

En consonància amb l’any que deixem enrere, el final d’any també es desenvoluparà a través de les noves tecnologies. L’Ajuntament de Palafolls ha preparat una revetlla de Cap d’Any per viure-la a través d’internet. El consistori convida als palafollencs a connectar-se a partir de les 23h al Facebook del propi Ajuntament per poder viure la revetlla de cap d’any amb el grup musical Tapeo Sound System que amenitzarà els últims minuts del 2020, ens ajudaran amb les campanades des de l’església de Palafolls i ens donaran la benvinguda al nou any amb les seves particulars versions.

Tapeo és una formació amb components de la zona que ja fa anys que duu la festa arreu. L’ultima actuació al nostre municipi va ser l’any passat en la festa major petita al mes d’abril.

L’any passat el consistori va recuperar la festa de cap d’any, amb la celebració de les campanades davant l’església de Santa Maria i una posterior festa al teatre.

De fet l’actuació de Tapeo es va enregistrar  fa uns dies també al teatre municipal, però estarà tot sincronitzat per poder viure el canvi d’any a l’estil palafollenc i des de casa.

Per seguir tota la revetlla , s’ha d’accedir a Facebook Watch clicant la icona d’una pantalla a la part superior de la pàgina del Facebook. En el cercador haureu de buscar l’Ajuntament de Palafolls per poder seguir el concert.

També podeu seguir el concert a la vostra televisió, si es té smart tv.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics