radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Inici » Els Reigs Mags recolliran cartes dels infants, però sense cavalcada

Els Reigs Mags recolliran cartes dels infants, però sense cavalcada

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 522 0

Tot i que els reis d’Orient havien expressat la seva voluntat de fer 3 cavalcades diferents al nostre municipi, finalment les restriccions imposades per evitar contagis de la Covid19, han obligat a suspendre les cavalcades. Això, però, no farà desistir a ses majestats de visitar Palafolls aquest proper dimarts 5 de gener. Els reis han anunciat que vindran al nostre municipi i que s’instal·laran en tres punts diferents per recollir les cartes dels més petits.

Gràcies a la seva màgia seran alhora al Fòrum Palatiolo, a la plaça de la Fasola de Sant Lluís i al local social de les antigues escoles de Sant Genís a partir de les 16h.

Per evitar aglomeracions i garantir la seguretat, caldrà cita prèvia per donar la carta als reis que ja es pot demanar a través d’un formulari que trobareu al web de Ràdio Palafolls i de l’Ajuntament.

Demaneu cita amb els Reis d’Orient AQUÍ

S’aniran assignant hores segons l’ordre de sol·licitud  i en torns de mitja hora per facilitar la bona i ordenada organització de la visita dels tres reis d’orient. Aquest formulari estarà operatiu fins el dia 31, i després es comunicarà a les famílies l’hora i espai on es podrà donar la carta als reis i per accedir al recinte reial caldrà ensenyar la invitació.