URGENT

Els Gegants preparen el seu popular Taller de Fanalets pel diumenge 3

Compartiu aquesta història

La Colla Gegantera de Palafolls torna a organitzar per aquestes festes nadalenques el seu tradicional Taller de Fanalets per anar a rebre els 3 Reis, la nit del 5 de gener.

Enguany, el taller s’oferirà el diumenge dia 3, en horari de matí, i com tota la resta d’activitats aquesta s’ha hagut d’adaptar també a la situació actual que ha imposat la pandèmia.

D’aquesta manera, si bé altres anys l’accés era lliure, enguany cal una inscripció prèvia per poder participar en aquest taller nadalenc. Així, cal omplir el formulari que trobareu al web www.palafolls.cat, on es pregunta pel nombre d’assistents i la preferència horària. Un cop feta la sol·licitud, cal esperar la resposta de confirmació. També es pot accedir al formulari mitjançant el codi QR que apareix al cartell de l’activitat.

Xavier Salicrú, membre de la Colla Gegantera de Palafolls, explica que ja hi ha alguns torns horaris plens, però que encara queden places disponibles i que no preveuen que s’esgoti tant ràpidament com en el cas del tió.

Els organitzadors deixaran activat el formulari fins que s’esgotin els torns, que s’han hagut de delimitar per complir amb les mesures de prevenció contra la Covid-19.

A banda dels canvis per la situació actual, el taller mantindrà el format d’altres anys, i aquest cop es demana als participants que portin una garrafa d’aigua de 5 litres buida.

Salicrú destaca l’antiguitat de la tradició d’anar a esperar els Reis amb un fanalet, un costum que es remunta a moltes dècades enrere.

El Taller de Fanalets de Palafolls es farà el diumenge 3 de gener, de dos quarts d’11 del matí fins a la 1 del migdia, a la Plaça del Fòrum Palatiolo.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics