radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDijous, 15:00 -18:00

i després

Informatiu VespreDijous, 19:30-20:00
Inici » L’EMMiD es reinventa amb una Nadala audiovisual

L’EMMiD es reinventa amb una Nadala audiovisual

COMPARTEIX-HO
, / 364 0

La pandèmia no ha impedit que l’esperit nadalenc hagi entrat també a les aules de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Palafolls, que enguany s’ha reinventat davant la impossibilitat de celebrar el seu Festival de Nadales al Teatre.

Així, amb la participació dels alumnes del centre i dels professors, s’ha impulsat un vídeo que recull la interpretació de tres nadales clàssiques i on apareixen els membres de l’escola tocant el seus instruments i fent coreografies amb el so de la música que ells mateixos han enregistrat.

Segons explica David Martínez, responsable de l’EMMiD, la idea es va plantejar així per tal d’arribar a tots els pares i mares, amb la intenció també de fer una obra “diferent” basada en nadales de tota la vida.

En total, en aquesta nova nadala hi han participat una cinquantena de nens i nenes cantant, a més de tot el claustre de professors, que han estat els encarregats de tocar la base musical, i els alumnes de la Banda de Palafolls amb els seus instruments de vent.

Martínez admet que la preparació prèvia i l’organització per gravar aquest vídeo els ha comportat el doble de feina del que haurien tingut en circumstàncies normals. En aquest sentit, destaca que a banda de la feina que ha comportat l’arranjament musical i l’aprenentatge de les cançons, la Covid-19 ha fet que l’enregistrament musical i visual hagi estat molt complex, ja que s’ha hagut de fer seguint totes les mesures de seguretat i prevenció davant la pandèmia.

 

Mireu aquí la nova Nadala de l’EMMiD: