radiopalafolls.cat


play

Ara fem

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00 -12:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Es comença a repartir el nou calendari de l’ACEP
, / 286 0 0

Es comença a repartir el nou calendari de l’ACEP

Economia Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
Inici » Es comença a repartir el nou calendari de l’ACEP

A finals de la setmana passada es va publicar i començar a distribuir el nou calendari de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls.

Aquesta publicació, que amb els anys s’ha acabat convertint en una tradició esperada a Palafolls per les festes, enguany ha fet agafar de la mà als comerciants del municipi i les entitats esportives, dos dels sectors especialment afectats per la Covid-19.

Enguany, l’objectiu d’aquest calendari continua essent el de donar suport al comerç local, però durant aquest 2020 aquesta intenció encara ha pres més sentit, tenint en compte l’actual escenari de pandèmia i l’afectació a tots els nivells que ha tingut i que continua tenint.

Sílvia González és tècnica de l’Àrea de Promoció Econòmica de l ’Ajuntament de Palafolls.

Paral·lelament a aquest objectiu, des de l’àrea de Promoció Econòmica i l’ACEP s’ha volgut també que aquest calendari servís per fomentar l’associacionisme, per tal de fer pinya a tot el sector palafollenc.

Des del consistori palafollenc s’ha volgut agrair especialment la tasca del president de l’ACEP, Francesc Tresserras, així com la de totes les entitats, per haver aconseguit fer realitat el calendari en un temps rècord dins d’un any molt difícil.

Del nou calendari de l’ACEP, que ha estat finançat per la Diputació de Barcelona, se n’han editat 2.500 unitats, igualment com en edicions anteriors, i al llarg d’aquests dies ja es pot trobar als comerços i establiments adherits a l’associació.