radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Inici » Circuits, mascaretes i calendaris: la solidaritat de Palafolls amb la Marató

Circuits, mascaretes i calendaris: la solidaritat de Palafolls amb la Marató

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 240 0

D’aquí a una setmana se celebrarà la Marató de TV3, una iniciativa que enguany ha posat el seu focus en la Covid-19.

La pandèmia, ja des d’un inici, ha despertat al solidaritat a molts nivells de la societat, i Palafolls ha preparat al llarg d’aquests propers dies diverses iniciatives per sumar-se a les aportacions per l’esdeveniment de la televisió pública catalana.

Entre els propers dies 15 i 27 de desembre, la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Palafolls ha preparat un Circuit Solidari, adaptat a les mesures de prevenció i seguretat davant la Covid-19.

Segons ha informat el consistori, es tracta d’un recorregut senyalitzat, d’aproximadament 3 quilòmetres, sense avituallament ni assegurança personal, ja que es podrà fer lliurement. Per participar-hi, però, es vendran dorsals solidaris amb un donatiu de 3 euros des del mateix dimarts 15 i fins el dia 18 davant la porta petita del Palauet; les primeres 300 inscripcions tindran samarreta de regal. El consistori palafollenc ha animat a la ciutadania a compartir imatges, fent el circuit, a les xarxes socials, amb l’etiqueta #LaMaratóPLF. Trobareu el recorregut del circuit al web www.palafolls.cat i també al següent enllaç: CAMINADA SOLIDÀRIA LA MARATÓ TV3

Paral·lelament a aquesta activitat, diverses entitats palafollenques s’ha sumat a la solidaritat amb la Marató per fer un donatiu conjunt. Ha estat amb la realització de mascaretes amb el lema “EntitatsPLF”, a un preu de 3 euros. Per vendre-les, ja a partir d’avui dissabte s’han començat a muntar paradetes als carrers de Palafolls per vendre aquest element solidari.

D’altra banda, a finals de novembre es va posar a la venda el calendari solidari del Casal d’Homes de Palafolls, a un preu de 10 euros, i on els membres de l’entitat han recreat de forma desenfadada però elaborada escenes i personatges mítics de la història del cinema.