URGENT

Malgrat impulsa un shopping virtual per promoure el comerç local

Compartiu aquesta història
Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

L’Ajuntament de Malgrat de Mar va posar en marxa ahir dimecres una versió virtual de la Shopping night, un nou format que s’ha adoptat davant la realitat que ha imposat la pandèmia.

La Regidoria de Promoció Econòmica malgratenca ha volgut donar suport els comerços locals de cara a les properes festes nadalenques amb la difusió d’una desena de vídeos amb format de càpsules i que s’aniran publicant fins el proper 19 de desembre.

Amb aquests clips, el consistori malgratenc afirma que ha volgut “mantenir viu l’esperit de la Shopping night”, oferint-la amb un format que permeti arribar a tothom i que sigui “dinàmic i atractiu”.

A cadascun dels vídeos hi apareixen 2 establiments locals i també s’hi ofereixen consells i recomanacions sobre moda i tendències.

En total, en aquesta iniciativa hi ha participat 20 comerços adherits a l’Associació de Comerciants de Malgrat de Mar, entitat que ha col·laborat amb el consistori a l’hora d’impulsar la campanya.

Des d’ahir ja es pot veure el primer d’aquests clips a les xarxes socials de Promoció del municipi i també de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, on s’aniran difonent fins dissabte de la setmana que ve.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics