URGENT

Divendres acaba el termini per demanar bonificacions a la quota fixa de l’aigua pels pensionistes

Compartiu aquesta història

La setmana passada, l’Ajuntament de Palafolls obria el període per sol·licitar bonificacions a la part fixa de la quota del servei d’aigua, una ajuda destinada a pensionistes majors de 65 anys.

L’ajuda s’obre cada any, i es rep per l’any següent, és a dir, les persones que la demanin ara ho veuran reflectit a partir del 2021. La bonificació no repercuteix al consum d’aigua, sinó que ho fa a la part fixa de la factura.

En parla Judit Puig, tècnica de l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls.

Per poder beneficiar-se d’aquesta ajuda cal ser pensionista major de 65 anys empadronat a Palafolls, disposar d’una única propietat immoble, viure sol o amb parella i no superar el salari mínim interprofessional amb les pensions que es cobrin per persona.

Puig recorda que el termini està obert fins aquest divendres 4 de desembre, i que per sol·licitar l’ajut cal presentar una instància i l’últim rebut del subministrament d’aigua a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, demanant cita prèvia abans de divendres al telèfon 93 762 00 43.

El consistori palafollenc recorda que cal demanar la cita prèvia a l’OAC abans de divendres per poder ser atès i fer entrega de tota la documentació per demanar la bonificació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics