URGENT

La llevantada del cap de setmana deixa afectacions lleus a l’enllumenat nadalenc de Palafolls

Compartiu aquesta història

El temporal de llevant que ha escombrat aquest cap de setmana el territori va deixar diversos danys lleus a Palafolls durant la nit de divendres a dissabte.

Segons han informat des del cos de la Policia Local, el vent va afectar un dels elements de l’enllumenat nadalenc situat a l’Avinguda del Mar, al barri de Sant Lluís.

Durant el dissabte, operaris municipals van estar treballant en la reparació d’aquests desperfectes deixats per la pluja i el vent de la nit anterior, també a Sant Genís, tot i que sortosament no es va haver de lamentar cap dany personal.

El temporal va tornar a deixar afectacions al litoral proper, com és el cas del de Malgrat de Mar. En aquest municipi veí es van tornar a patir inundacions al camí de la Pomereda, i va caldre tallar l’accés a la zona de platges, degut a l’estat de la mar.

Protecció Civil va activar ja divendres al migdia l’alerta del Pla INUNCAT per pluges intenses, acumulació d’aigua i fort onatge, davant les previsions meteorològiques del cap de setmana.

Entre dijous i ahir diumenge, segons dades del Servei Meteorològic del Maresme, a Palafolls es van superar els 32 litres per metre quadrat de pluja acumulada.

D’altra banda, i en un altre àmbit, el cos de la Policia Local de Palafolls ha aixecat aquest cap de setmana un total de 4 denúncies per no respectar el confinament perimetral del municipi i dues més per saltar-se el toc de queda; unes xifres que, segons afirma el cos de seguretat palafollenc, demostren que es va prenent consciència sobre el compliment de les mesures.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics