URGENT

Comença la campanya de joguines 2020 de la Creu Roja Blanes-Lloret-Tossa

Compartiu aquesta història
Foto: Ajuntament de Blanes

L’Assemblea de Creu Roja Blanes-Lloret-Tossa, a través de Creu Roja Joventut, ha encetat aquest cap de setmana la seva 28a Campanya de Joguines.

Es tracta d’una campanya social que, més enllà de la recollida i repartiment de joguines, vol també reivindicar el dret dels infants a jugar i el valor educatiu del joc, emmarcant-se en el projecte de la Joguina Educativa que Creu Roja Joventut desenvolupa durant tot l’any.

En aquest sentit, tal i com recorda l’Ajuntament de Blanes, cal que les joguines siguin noves, tenint en compte que els infants tenen dret a estrenar una joguina, independentment de la situació econòmica de les seves famílies. El lema de la campanya d’enguany és #ElsSeusDretsenJoc. Els requisits de les joguines que es donen és que siguin noves i que no siguin bèl·liques ni sexistes.

Dissabte, voluntaris de la Creu Roja van repartir caixes entre els diversos establiments que col·laboren en la iniciativa perquè tothom qui vulgui pugui deixar-hi joguines.

Segons ha informat el consistori blanenc, els punts de recollida estan situats en diferents botigues i establiments del centre del municipi des d’avui i fins el dissabte que ve.

Paral·lelament, la campanya també ha instal·lat aquest cap de setmana, i ho farà també el que ve, una paradeta informativa a la plaça Verge Maria per recollir també joguines i explicar la campanya a les persones interessades.

La Creu Roja també està fent crides a empreses, comerços i entitats del municipi perquè es col·labori a la campanya, que finalitzarà el dia 28 de desembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics